Navigation Menu+

benvinguts

Encetem una nova edició del JULIOL DE MÚSICA I POESIA a Balaguer i Santa Maria de les Franqueses, enguany ja la sisena!

arc rosassa

 

I continuem esforçant-nos per oferir-vos un programa que faci arribar a l’ànima sons i paraules concrets, que ens transportin a mons diferents, a paisatges viscuts, a aromes íntims i alhora arrauxats, que ens facin posseïdors de moments en què ens sentim part del músic i del poeta, part de la seva atmosfera, del seu tarannà, de la seva alegria o tristesa, de les seves reivindicacions i pensaments, dels seus sentiments més profunds.

En aquesta edició, no tan sols escoltarem sinó que també sentirem que som part d’un cor de veus blanques d’imparable qualitat i d’abast internacional; ens endinsarem en la poesia d’un dels poetes de més rellevància de les Terres de Ponent, en Màrius Torres, acompanyats per la música del barroc austríac, francès i italià; serem testimonis de la fusió de les veus d’una dient i una guitarra amb la lletra de la compromesa poetessa Montserrat Roig, i finalment farem un viatge amb sons de tango i de jazz, i amb lletres d’autors d’aquí i d’allà seduïts en gran mesura per la música.

Acompanyeu-nos doncs i de nou en aquesta festa. Amb tots aquests intèrprets, amb tot el que ens diran. Us convidem a continuar solcant la vivor dels mots i de les notes. Us convidem a descobrir noves maneres de dir, de sentir, de respirar, de tocar, d’estimar…

…al vostre costat escoltarem uns sons, unes veus que, des de ben endins, afloren…
El JULIOL DE MÚSICA I POESIA ja és aquí! Us hi volem de totes totes!

Benvinguts!

 

Jordi Alsina | Enric Arquimbau | Jordi Blancafort | Mireia Prats

 

Resum fotogràfic http://youtu.be/Ygeim-AHcSg

Balaguer, 2017

Inici