Navigation Menu+

Notícies

 

 

 

LA NOGUERA TV A LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL 10è JULIOL DE MÚSICA I POESIA

Captura de Pantalla 2021-06-11 a les 17.52.35

 

11/06/2021 La Noguera TV a la presentació oficial del 10è Juliol de Música i Poesia que ha tingut lloc davant l’església de Santa Maria, monument que s’afegeix de manera extraordinària als concerts del cicle per acollir el primer concert, que anirà a càrrec de l’Escolania de Montserrat.
Vegeu el vídeo de la presentació

BALAGUER TV A LA PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA 10a EDICIÓ DEL JULIOL DE MÚSICA I POESIA

 

Presentació 2021

 

11/06/2021 Balaguer TV a la presentació oficial de la 10a edició del Juliol de Música i Poesia a Balaguer TV davant l’església de Santa Maria, on tindrà lloc el primer i extraordinari concert d’aquest desè aniversari.
Vegeu el vídeo de la presentació

EL 10è ANIVERSARI DEL JULIOL DE MÚSICA I POESIA A LA REVISTA MUSICAL CATALANA

 

Revista_Musical_Catalana_2021

 

La Revista Musical Catalana publica un article fent referència al Juliol de Música i Poesia en l’edició del seu 10è aniversari.

Cliqueu a la fotografia per llegir-ne l’article.

EL 10è JULIOL DE MÚSICA I POESIA A CATALUNYA MÚSICA

Catalunya_Música_2021

 

03/06/2021. Catalunya Música entrevista l’Enric Arquimbau i el Jordi Alsina amb motiu d’una nova edició del Juliol de Música i Poesia coincidint amb el 10è aniversari del cicle.

Cliqueu a la fotografia per escoltar l’entrevista.

El 9è JULIOL DE MÚSICA I POESIA celebra amb èxit el concert extraordinari

Juliol de música i poesia_2

El monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer ha acollit aquest dissabte al vespre el primer i únic concert de la 9a edició del Juliol de Música i Poesia. Un concert extraordinari que s’ha celebrat a l’aire lliure en una edició del cicle que ha reduït el format per adaptar-se a les restriccions de la Covid-19.

La voluntat era no perdre l’esperit d’aquesta iniciativa que des de ja fa 9 anys amenitza els vespres d’estiu a la capital de la Noguera fusionant música, poesia i patrimoniUnes dues-centes persones s’han aplegat a l’exterior de l’absis del monestir per garantir les mesures de seguretat marcades per les autoritats. L’espectacle ha commemorat el 250è aniversari del naixement de Beethoven i el 50è aniversari de la mort de Josep Carner amb la participació d’artistes del territori. Per l’ocasió s’ha comptat amb la mezzosoprano Marta Infante, el baríton Javier Lázaro, la pianista Marta Messalles i Carme Sansa i Enric Arquimbau com a dients.
L’espectacle ha combinat la música de Beethoven, Mozart, Saint-Saëns, Lehár, Bizet, Bernstein, Rossini i Kurt Weill amb la poesia de Carner, Bel, García Lorca, Marçal, Abelló i Milà i Fontanals, entre d’altres.

Pel que fa a altres mesures de seguretat, l’aforament s’ha limitat a 200 persones, l’ús de mascareta era obligatori tant per accedir al recinte com durant l’espectacle, s’ha dispensat gel hidroalcohòlic i les cadires s’han situat amb una separació d’1,5 metres. També s’ha fet un registre d’assistents.

CONCERT ÚNIC DEL DISSABTE 25 DE JULIOL MESURES DE SEGURETAT -

LA CULTURA ÉS SEGURA!

Com que confiem que el concert del proper dissabte 25 de juliol serà una realitat,  us fem algunes recomanacions/informacions  importants en relació a les normes de seguretat pel Covid-19, d’acord amb les indicacions del PROCICAT

- no es vendran entrades en el mateix lloc i moment del concert

- compreu-les abans del dissabte 25 de juliol a Balaguer (llocs: mireu l’apartat compra d’entrades d’aquesta web) o bé a través de la web feu-ne la reserva

- el concert començarà a les 9 del vespre. Obrirem l’accés a les 8,15. Si us plau, no vingueu al darrer moment. Fem una entrada esglaonada i tranquil.la

- hi haurà hidroalcohol per netejar-se les mans a l’entrada, WC i a diversos espais del recinte

- és obligatori l’us de la mascareta en tot moment

- mantingueu sempre una distància de seguretat amb la resta del públic

- l’aforament serà limitat

- les cadires estaran separades a la distància de seguretat adequada

- a l’entrada del recinte  hi haurà un registre d’assistents

- no hi haurà programa de mà

Esperem que sigui una vetllada magnífica, tots junts gaudint de la música, la paraula i el màgic espai exterior de Santa Maria de les Franqueses. Visca la cultura!

EL JULIOL MIRA ENLAIRE! s’anuncia a Balaguer TV

El 9è Juliol de Música i Poesia anuncia els artistes i un avançament del programa que en formarà part a Balaguer TV. També fa extensives algunes de les mesures de seguretat que es duran a terme al concert que tindrà lloc a l’exterior de Santa Maria de les Franqueses el dia 25 de juliol a les 21 h. En l’entrevista també recomanem de comprar les entrades anticipadament als punts habituals de venda de Balaguer o reservar-les en aquesta mateixa pàgina.

 

Logo Balaguer TV
Per veure l’entrevista feu clic a l’enllaç següent:

https://www.balaguer.tv/juliol-musica-poesia-commemorara-any-beethoven-any-carner/

 

 

El JULIOL 2020 a Balaguer TV

 


Logo Balaguer TV

En Jordi Alsina parla a Balaguer TV dels primers passos de la 9a edició del Juliol de Música i Poesia d’enguany, condicionada per la Covid-19.

Feu clic a l’enllaç per veure l’entrevista:

https://www.balaguer.tv/el-9e-juliol-de-musica-i-poesia-canvia-de-format-a-causa-de-la-covid-19-i-oferira-un-unic-concert/

 

Balaguer, 28 de maig de 2020


La Covid-19 modifica l’edició del JULIOL d’enguany

L’actual situació de crisi sanitària de la Covid-19 ha provocat un seguit d’incerteses (restriccions en aforament, qüestions sanitàries,  organitzatives i econòmiques) que per prudència i responsabilitat, ens obliguen a ajornar la programació d’enguany del JULIOL DE MÚSICA I POESIA de Balaguer tal i com l’havíem previst i traslladar-la al 2021.

Per no interrompre, però, la continuitat del cicle, el 9è JULIOL DE MÚSICA I POESIA oferirà a la ciutat de Balaguer, a la comarca de la Noguera i a tothom que vulgui acompanyar-nos, un únic concert. Tindrà lloc a tocar de l’església del monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, a l’aire lliure, el dissabte 25 de juliol a les 21 h. Ben aviat us en direm els intèrprets, però de ben segur que no hi faltaran cap de les dues motivacions principals del cicle. Us hi esperem!

 

00 logo color

 

 

 

 

 

 

El JULIOL DE MÚSICA I POESIA 2020 a punt de néixer!

BADA-PAS. Iniciatives culturals ja estem pensant, elaborant i programant el proper JULIOL 2020. Amb la màxima il·lusió d’oferir a Balaguer i comarca quatre bons concerts, amb música coral i instrumental, cançons  i molta poesia. Amb músics i rapsodes de primer nivell.

balaguer-bona Ben aviat noticies fresques…